IBD-lähettiläs vuodesta 2015
Sairastan Colitis ulcerosaa eli haavaista paksusuolentulehdusta, joka diagnosoitiin minulla 2014 helmikuussa. Sairaus kuuluu Crohnin taudin ohella IBD-sairauksiin (Inflammatory Bowel Diseases) ja olen antanut julkisesti omat kasvoni sairaudelle. Olen perustanut intohimoisen harrastukseni pyöräilyn kautta myös IBD Cycling nimisen pyöräilyseuran tukemaan IBD-sairastavien näkyvyyttä ja antamaan vertaistukea sekä levittämään liikunnan ilosanomaa. IBD-sairastavien etujärjestö Crohn ja Colitis ry palkitsi minut IBD:n tunnettuuden lisäämisestä ansiomerkillä maailman IBD-päivän yhteydessä 19.5.2016.

Pyörän selkään on jo ikävä

LuisteluAreenan kummi elokuusta 2016 alkaen

Minua pyydettiin kummiksi LuisteluAreena hankkeeseen ja monipuolisena urheilun ystävänä halusin lähteä tukemaan hanketta. Olen pelannut nuorena jääkiekon lisäksi myös jalkapalloa, salibandya ja jääpalloa, jolle hallia ollaan pitkälti suunniteltu. Myös muut lajit kuten taitoluistelu ja short track hyötyisivät uudesta hallista. Meillä on paljon parannettavaa urheilun olosuhteissa Suomessa ja LuisteluAreena on oiva esimerkki todellisesta tarpeesta joka tulisi täyttää.

Korkeasaaren Amurintiikereisen kummia heinäkuusta 2016 alkaen

Lähdimme joukkuekaverieni Kristian Kuuselan ja Juha Metsolan kanssa Korkeasaaren kolmen Amurintiikerin pentujen kummeiksi. Haluamme tehdä tätä uhanalaista lajia tunnetummaksi, jotta niiden suojeluun saadaan myös kerättyä enemmän rahaa. Uhanalaista lajia elää enää vain muutamia satoja yksilöitä lähellä KHL-joukkueemme kotipaikan Habarovskin läheisyydessä Amurin alueella. Pennut syntyivät toukokuussa 2016 ja saivat nimensä lokakuussa 2016. Iris, Ina ja Isla ovat tyttöpentujen nimet.

Teemu Ramstedt, Kristian Kuusela ja Juha Metsolan yhteistyö amurintiikerien kummina julkistettiin Korkeasaaressa tiistaina 26.7.2016.

 

_ppl8318
Korkeasaaressa on kolme amurintiikerin pentua